Dolby Digital Plus for CM11, Mokee, Paranoid Android & PAC Rom Xiaomi Redmi 1S

Standard

Nah ini dia, ada juga nih patch Dolby untuk smartphone Xiaomi Redmi 1S. Dolby ini memungkinkan suara yang dihasilkan oleh speaker Xiaomi Redmi 1S menjadi lebih optimal. Patch Dolby ini sementara dikhususkan untuk custom ROM CyanogenMod11, Mokee 4.4.4 dan PAC Rom. Penasaran?

Syarat :

  • Custom Recovery (TWRP / CWM / Philz)
  • Free space system lebih dari 15MB

 

Tutorial :

  1. Reboot to Recovery
  2. BUDAYAKAN BACKUP
  3. Flash Dolby
  4. Reboot system
  5. Finished and enjoy

 

Download :

 

Source credit to TechnoTrons

Advertisements

11 thoughts on “Dolby Digital Plus for CM11, Mokee, Paranoid Android & PAC Rom Xiaomi Redmi 1S

  1. pion

    mas, bagus sih, tpkenapa ya vipernya jadi gak bisa. sudah diunislal, instal lagi tetep sama. drivernya gak mau keinstal.

  2. pion

    he…he… sory gan kirain bisa. tp ane pernah pake dua duane bisa. tp emang salah satu didisable. ini instal driver aja ga isa isa. he…he. . ya sudah lah.. trims pencerahannya mas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s