Tweak PureAudio™ Engine

Standard

Tweak ini berfungsi untuk memaksimalkan audio output di HH kesayangan kita. Penasaran? langsung aja nih…

◢ Features ◣

 

– Clear sound

– No more track noise

– Beats™ Audio by Dr.Dre

– Audio Pure™ Control not to damage your hearing

– Also compatible with the headphones that don’t support audio render of 60kHz

– Where possible, arrange for the conversion of the songs (in background) below 256 kbps to 320kbps

– During playback of songs / sounds make a soft frequency scaling to reduce noise and highlight the track

– It offers more powerful and closed bass

– Efficient even with stock headphones

– Improves a lot the audio call

– Enhance the speakers for playing music without headphones in high quality

I can not tell you everything  What are you waiting for? Try it and find out what’s missing features!!

 ◢ Compatibility ◣

 

This Audio Engine works on GB/ICS/JB

 

Download Herehttp://www.mediafire.com/download/bbq19abqh3uz6uu/PureAudio%E2%84%A2+1.0+-+STUDIO.zip

 ◢ How to install ◣

 

JANGAN LUPA UNTUK BACKUP VIA CWM…!!!

 

– Download the Audio Engine

– Flash it via CWM– Install zip from sd card

– Choose zip from sd card

– Select PureAudio™ 1.0 – STUDIO.zip

 

  Reboot

Advertisements

27 thoughts on “Tweak PureAudio™ Engine

  1. adidroider

    Oiya, kalo ane instal ini aplikasi/game yg udh ane pasang gak ilang kan bro? Okesip makasi bro.

  2. fardian

    gan ane udah instal di custom rom Deo flipper xperia for andromax G, kok gak ada perubahan ya(alias masih biasa aja) pas ane nyoba di poweramp?

  3. Aldy

    gan carfa backup nya gmn sih gangerti? maklum baru newbie:D soalnya saya suka main install terus gapernah backup, jd takutnya kesalahan yang terjadi

    • EL

      Salam kak, dia bkn berbentuk aplikasi kak, dia cuma coretan di system stlh flash, nanti dari systemnya yang langsung ngepure soundnya, kalau mau diuji dengan memutar musik.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s