BBM For Android (ARM 6)

Standard

Good news bagi kalian yang masih menggunakan Android berprosesor Arsitektur ARM 6. Para Developer di XDA (@Jeffrianz) telah berhasil memporting BBM agar bisa digunakan. Hal ini tentunya membuat para user senang. Oke langsung aja deh, cekibrooot….

Download : http://www.mediafire.com/download/o7ep53nw2o83dpb/bbm_by_alf-armv6_%28ics+up%29.apk

Kini para user Android, khususnya yang masih menggunakan ARM6 gak perlu keki dan bisa BBM’an…

credit to XDA

Advertisements

16 thoughts on “BBM For Android (ARM 6)

  1. mang aung

    temporaru server trus nih gan,gw udh pke ics sih…
    menu daftar udh ada sih,pas di proses langsung gk mau…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s